Mihai Crișan ales președintele PNL Zalău

Comitetul de Coordonare Locală Zalău al Partidului Național Liberal, întrunit în ședință astăzi, 3 iulie 2021, a ales prin votul membrilor noua echipă de conducere a organizației municipale PNL pentru următorii patru ani.

Conducerea PNL Zalău va fi asigurată de președintele Mihai Crișan, prim-vicepreședinții Cristian Pop și Ciprian Vlaicu, alături de vicepreședinții responsabili de următoarele domenii: Dan Cherecheș (Strategii și Relații Politice), Paul Gorgan (Imagine și Comunicare), Alexandru Tamba (Politici Economice și Mediu de Afaceri), Radu Goron (Politici Sociale, Relația cu Sindicatele și ONG-uri), Bogdan Ilea (Administrație Publică și Justiție), Mihai Vasile Crișan (Agricultură, Mediu și Dezvoltare), Vasile Bulgărean (Educație, Cercetare, Cultură), Alexandru Dimitriu (Politici în Sănătate).

Biroul Politic Local este completat de un secretar general – Aurel Bican, doi secretari generali adjuncți, un trezorier și 15 membri.

Mihai Crișan este un tânăr inginer, este căsătorit și are un copil. A condus interimar filiala PNL a Municipiul Zalău imediat după ce fostul primar Radu Capilnasiu s-a retras din funcții politice de conducere.

Mihai Crișan este liderul consilierilor locali PNL din cadrul Consiliului Local al Municipiului Zalău.

Lucian Bode, președintele PNL Sălaj: „În 2017 am pornit la drum cu un obiectiv clar: Sălajul Liberal în 2020. PNL Sălaj a fost învingător în alegerile prezidențiale și alegerile parlamentare, iar la alegerile locale am reușit să câștigăm președinția Consiliului Județean Sălaj, după 16 ani de dominație pesedistă, și un număr de 27 de primării. Organizația municipală a contribuit masiv, cu un număr mare de voturi, la îndeplinirea acestui obiectiv. În continuare trebuie să arătăm comunității din Zalău valoarea ideilor și a oamenilor din PNL. Mult succes noului Birou Politic Local!”

Mihai Crișan, președintele PNL Zalău: „Unul dintre obiectivele cele mai importante pentru următorii 4 ani este acela de a trece la nivelul următor. Acest lucru se poate face prin prisma membrilor Partidului Național Liberal. Trebuie ca în continuare să identificăm problemele cetățenilor, să găsim soluții și să le transformăm în proiecte și inițiative, ca acestea să devină realitate. Pentru anul 2024, organizația PNL Zalău trebuie să stabilească acel candidat cu cele mai mari șanse să devină viitorul primar al municipiului Zalău!”

One thought on “Mihai Crișan ales președintele PNL Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *