Ministrul Cseke Attila la Sărmășag: „Sprijinirea tinerelor familii este o prioritate pentru minister”

Creșă, grădiniță, școală, rețea de apă-canalizare și clădire de primărie modernizată, în județul Sălaj, cu finanțare de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, prin #PNDL.

Se construiește o creșă nouă în Sărmășag și o grădiniță la Crasna, iar școala din Pericei va fi modernizată. Totodată, localnicii din Șamșud vor avea o rețea nouă de apă și canalizare, iar sediul Primăriei din Vârșolț va fi reabilitată – ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației a fost vineri în vizită de lucru în județul Sălaj.

La Sărmășag, ministrul Cseke a fost întâmpinat de primarul Dombi Attila, unul dintre cei mai performanți primari ai UDMR, comunitate care se dezvoltă într-un ritm foarte accelerat.

”La Sărmășag va fi construită o creșă nouă. Sprijinirea tinerelor familii este o prioritate pentru minister, astfel vom demara dezvoltarea rețelei de creșe din România încă în acest an”, a declarat, la vizita de lucru, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila.

Cu ocazia vizitei sale din județul Sălaj, ministrul s-a întâlnit cu prefectul județului, președintele Consiliului Județean și primarul din Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *