Ministrul Lucian Bode ales președinte al PNL Sălaj pentru încă patru ani, până în 2025

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode a fost reconfirmat ca kider al PNL Sălaj pentru încă patru ani de zile. Liberalii prezenți la Conferința Județeană a PNL Sălaj l-au votat pe Lucian Bode președinte al partidului pentru un nou mandat, respectiv până în 2025.

La încununarea liderului PNL Sălaj au luat parte liderii Filialelor PNL din Transilvania, premierul Florin Cîţu, președintele PNL, Ludovic Orban, doi europarlamentari, parlamentari, dar și miniștri Apărării și Muncii.

„Le mulțumesc colegilor din Filiala PNL Sălaj care astăzi mi-au acordat încrederea lor pentru următorii 4 ani, în fruntea acestei filiale!

Sunt onorat să continuăm împreună munca de consolidare a filialei noastre și mă bazez pe fiecare membru, pe unitatea și seriozitatea echipei sălăjene, pentru că avem de răspuns unor provocări și așteptări din ce în ce mai mari din partea electoratului.

Votul de astăzi este în primul rând pentru un proiect politic de dezvoltare a județului nostru, pentru că alegerile interne nu sunt despre persoane, sunt despre viziune, idei și proiecte care își dovedesc utilitatea și valoarea pe parcurs.

Sunt încrezător în performanța pe mai departe a filialei PNL Sălaj și în succesul proiectului Sălajul liberal care va intra într-o nouă etapă!

În continuare, avem o oportunitate pe care trebuie să o fructificăm la maxim. Această oportunitate se numește guvernarea Florin Cîțu alături de care vom confirma cu rezultate palpabile și proiecte finalizate și vom demonstra că forța acestei echipe stă în fapte, nu în vorbe.

Totodată, le mulțumesc colegilor liberali din țară care au fost astăzi alături de mine și de filiala PNL Sălaj: Premierului Florin Cîțu, Președintelui Ludovic Orban și Secretarului General Robert Sighiartău, colegilor din Cabinet, miniștrilor Nicolae Ciucă și Raluca Turcan, Primarului Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, Președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, europarlamantarilor liberali Rareș Bogdan și Cristian Bușoi, colegilor parlamentari Alina Gorghiu, Viloleta Alexandru, Florin Roman, Dan Vîlceanu și Pavel Popescu, precum și președinților de organizații județene din regiunea de Nord-Vest – Ioan Turc (Bistrița-Năsăud), Ionel Bogdan (Maramureș), Adrian Cozma (Satu-Mare), Ilie Bolojan (Bihor) și Daniel Buda (Cluj).

Îmi doresc ca la Congresul din 25 septembrie liberalii să aleagă înțelept, cu gândul la viitor, astfel încât PNL să devină cel mai puternic, cel mai unit, cel mai serios și credibil partid din România, capabil să guverneze eficient și după 2024.

Suntem parte a echipei câștigătoare și am încredere că echipa Florin Cîțu este cartea câștigătoare pentru Sălaj și pentru România!”, a transmis liderul PNL Sălaj, ministrul Lucian Bode.

2 thoughts on “Ministrul Lucian Bode ales președinte al PNL Sălaj pentru încă patru ani, până în 2025

  1. Adunătura imbecililor din PDL!Acești fanarioți nu au nimic în comun cu Liberalismul,iar Bode acest securist de modă veche s-a cățărat în vârf iar căderea va fi foarte greu de suportat!
    Am multă stimă pentru oamenii care ajung la vârf și mult dezgust pentru cei ajunși care nu respectă ascensiunea la vârf. Realesul președinte a făcut mari promisiuni când a intrat în precedentul guvern, promisiuni despre care se vede că nu mai știe nimic. Să dea dovada că liberalii reprezintă națiunea nu interesele UE!!!

  2. Ăsta este Mafalda , sau Napoleon ? Ocupă mai multe funcții ,dar nu este in stare să facă ceva nici colo, nici colo , este ,,pe nicăieri ca Vida Gheza” ,doar lingăii îi atribuie merite din vise , iar pălăul acceptă fără pic de rușine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *