Ministrul Lucian Bode mesaj postat pe Facebook după lansarea candidaturii lui Cîțu la șefia PNL

Lucian Bode: PNL are nevoie de o echipă cu viziune care gândeşte îndrăzneţ, pentru că provocările anului 2024 ne obligă să acţionăm altfel


Ministrul de Interne, Lucian Bode, afirmă că PNL are „obligaţia” de a se pregăti pentru anul 2024 „cu un proiect politic valoros, vizionar, adaptat contextului actual şi noilor tendinţe din societate”. „PNL are nevoie de o echipă cu viziune care gândeşte îndrăzneţ, pentru că provocările anului 2024 sunt pe măsură şi ne obligă să acţionăm altfel!”, consideră el.

Bode afirmă, într-o postare pe Facebook, că a participat alături de o delegaţie din judeţul Sălaj la Consiliul Naţional al PNL.

„Organizarea unui Congres este un moment important în viaţa oricărui partid politic şi sunt încrezător că azi am dat startul unei competiţii interne care are rolul să demonstreze forţa, unitatea şi valoarea ideilor şi a oamenilor care formează Partidul Naţional Liberal. Ceea ce îmi doresc de la această campanie este să fie una constructivă, echilibrată care să arate valoarea acestui partid. Avem obligaţia să ne pregătim pentru anul 2024 cu un proiect politic valoros, vizionar, adaptat contextului actual şi noilor tendinţe din societate. Un proiect politic matur, care să unească, nu să dezbine, un proiect care să catalizeze toate ideile şi energiile pozitive, un proiect care să ne garanteze victoria în toate cele 4 scrutine electorale din anul 2024”, consideră Lucian Bode.

El susţine că România are şansa unei „dezvoltări istorice” în anii care vin.

„Sunt un om al construcţiei şi privesc spre viitor. PNL are nevoie de o echipă cu viziune care gândeşte îndrăzneţ, pentru că provocările anului 2024 sunt pe măsură şi ne obligă să acţionăm altfel! Astăzi am dat startul unei construcţii pe termen lung, iar pe acest drum pe care am pornit, parteneriatul cu Preşedintele Klaus Iohannis, promisiunile onorate, reconstrucţia sistemelor publice şi performanţa la guvernare vor fi linii vitale de la care nu avem voie să ne abatem. Dacă pornim la drum animaţi şi motivaţi de aceste principii, victoria va fi fără îndoială numai a noastră! Mult succes tuturor colegilor liberali care se vor înscrie în această competiţie!”, conchide Bode.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *