Ministrul Sănătății, Tătaru a vizitat Spitalul Județean de Urgență Zalău și a vorbit cu medicii

După ce a sosit vineri dimineața în Sălaj, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a susținut o conferință de presă la sediul Prefecturii, unde a oferit ultimele informații despre situația epidemiologică la nivelul județului.

Ministrul Tătaru a susținut printre altele că fiecare cetățean se face vinovat de carantinarea celor trei orașe din Sălaj, dar a mai spus și faptul că paturile din spitale destinate pacienților COVID vor fi suplimentate.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a vizitat ulterior și Spitalul Județean de Urgență Zalău, unde a fost insoțit de președintele Consiliului Județean, Dinu Iancu Sălăjanu.

“Domnia sa a avut o întrevedere cu medicii, pentru a identifica nevoile de personal și nevoile materiale ale instituției. Prin dialog și colaborare, s-au găsit soluții! Guvernul României a dovedit încă o dată că este un partener al județului nostru, oferind sprijin pentru o mai bună gestionare a cazurilor active de Covid-19. Vreau să vă asigur că preocupările noastre în aceste zile vizează buna funcționare a Spitalului Județean de Urgență Zalău. Mulțumesc întregului personal medical pentru eforturile nemăsurabile, depuse încă de la începutul acestei pandemii! Trebuie să le oferim recunoștință și să luăm aminte sacrificiul lor, răsplata fiind faptele noastre, ușurarea muncii lor, prin respectarea regulilor impuse! Vă doresc sănătate”, a declarat Dinu Iancu Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *