Minivacanța de Ziua Națională s-a lăsat cu noi dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier

Conducere sub influența alcoolului-  comuna Bocșa

Duminică, 28 noiembrie, polițiștii Servicului Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au oprit în trafc un autoturism, la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 58 de ani, din comuna Bocșa.

Polițiștii au testat conducătorul auto cu apratul Etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu.

Conducere cu permisul suspendat- Zalău

Marți, 30 noiembrie, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pe Bulevardul Mihai Viteazu, din municipiul Zalău, un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani, din Zalău.

Polițiștii au verificat conducătorul auto în bazele electronice de date, constatând că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, în perioada 5 noiembrie a.c.-4 martie 2022.

A fost întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor acesta să fie înaintat unității de parchet, cu propuneri legale.

Conducere cu permisul reținut-  localitatea Mirșid

Marți, 30 noiembrie, polițiștii Servicului Rutier aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în trafic, în localitatea Mirșid, un autoturism, condus de un bărbat de 31 de ani, din județul Hunedoara.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii în bazele electronice de date s-a constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce reținut.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit.

Conducerea unui vehicul neînmatriculat de către o persoană care nu posedă permis –Valea Pomilor

În prima zi a lunii decembrie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău au oprit în trafic, în localitatea Valea Pomilor, un ATV, care era condus de un bărbat de 32 de ani, din comuna Șamșud.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere și ATV-ul condus era neînmatriculat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Conducere sub influența alcoolului- localitatea Chieșd

La data de 1 decembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Chieșd, care se afla sub influența alcoolului.

În fapt, bărbatul a condus un autoturism, pe strada Bisericii, din localitatea Chieșd, iar testarea efectuată de polițiști, cu aparatul Etilotest, a fost pozitivă, respectiv 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii continuă cercetările în vederea administrării întregului probatoriu în cauză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *