Un tânăr din Crișeni este cercetat penal pentru trei infracțiuni: furt, a condus beat și fără permis

Vinerea trecută, la scurt timp după miezul nopții, polițiștii au fost sesiați cu privire la faptul că, un autoturism a avariat două mașini parcate pe strada Voievod Gelu, din municipiul Zalău, iar conducătorul acestuia și pasagerul au plecat de la fața locului.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii de ordine publică, la scurt timp, a identificat atât autoturismul în cauză, cât și tânărul care ar fi condus mașina.

Este vorba de un tânăr, din comuna Crișeni, care ar fi sustras autoturismul în cauză din curtea unui consătean, fără acordul acestuia, și l-ar fi condus până în municipiul Zalău cu toate că nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii, conform procedurii, i-au solicitat tânărului să se supună prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru comiterea a trei infracțiuni, respectiv conducere fără permis, refuz de prelevare mostre biologice și furt în scop de folosință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *