Mirșid: O comună frumoasă se păstrează prin curățenie și implicarea cetățeanului

✅ Primăria Mirșid împreună cu angajații și voluntari s-a implicat în mai multe acțiuni de colectare a deșeurilor abandonate pe teritoriul UAT Mirșid, astfel că a reușit să menținem un climat curat și ordonat.
✅ Pentru a menține curățenia pe raza UAT Mirșid, conducerea primăriei s-a implica activ și în campania „Let-s Do It România”, prin asigurarea de mănuși de protecție, saci menajeri și transportul deșeurilor la groapa de gunoi.
❗️ Aadministrația locală amintește cetățenilor că ultimele acțiuni de colectare a gunoaielor aruncate pe raza comunei, coordonate de viceprimarul Bodea Ovidiu cu implicarea Serviciului de Asistență Socială – ast. social Ioana Cozma, muncitori din cadrul primăriei de la Legea 76 și beneficiarii de ajutor social, s-au derulat în zonele:
– DN1T zona Vicinal către Moigrad
– DN1H zona Pădurii la Fogădaua
– zona Castrului Roman Moigrad-Porolissum
– și în alte zone unde au fost indentificate deșeuri abandonate.
❗️❗️❗️ Dragi cetățeni ai comunei Mirșid, avem rugămintea să păstrați curățenia, iar dacă identificați persoane care aruncă deșeuri pe domeniul public să semnalați evenimentele la numărul de telefon al primăriei, Garda de Mediu sau la 112 – Poliția”, transmite viceprimarul Bodea Ovidiu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *