Moment aniversat la Spitalul Județean de Urgență Zalău, care împlinește 43 de ani de activitate

Cea mai mare unitate spitalicească din județul Sălaj aniversează, azi, 43 de ani de activitate.

Azi, 30 septembrie 2021, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău aniversează 43 de ani de activitate ( 1978- 2021).
⚕️Una dintre cele mai mari bogăţii ale omului este sănătatea ! Iar rolul unui spital este să contribuie la menţinerea stării de sănătate a populaţiei şi la creşterea calităţii vieţii pacientului. Misiunea noastră este asigurarea prestării unui act medical de calitate, într-un mediu sigur şi confortabil. Avem personal medical profesionist, alături de care stabilim priorităţile şi direcţiile de acţiune încât să îmbunătăţim continuu calitatea actului medical, iar pacientii să beneficieze întotdeauna de cele mai bune îngrijiri medicale.
🏥Am avansat, am învăţat şi învăţăm din greşeli şi am avut o evoluţie plină de provocări și realizări pe măsură. Asemenea unui destin uman, colectivul spitalului a parcurs diverse etape, dar din toate am extras lecții de viață și principii pe care le-am promovat în profesie. Aniversările sunt un prilej de a realiza o retrospectivă a celor mai importante evenimente, dar și un punct pentru a construi planuri de viitor și a trasa noi imperative ale medicinii moderne.
🙌Datorită sprijinului întregii noastre echipe, am reuşit să evoluăm! Mulţumim pentru aportul adus de fiecare dintre dumneavoastră, la consolidarea instituției noastre. Medicina este cu adevărat cea mai nobilă dintre toate profesiile și vă felicităm pentru faptul că i-ați rămas fideli pe tot parcursul acestor ani- 43 de ani de viaţă pentru viaţă! Mulțumim de asemenea pacienților care au încredere în calitatea serviciilor noastre și îi asigurăm că siguranța acestora și soluționarea patologiilor pentru care se internează constituie principala noastră preocupare.
👏La ceas aniversar, am oferit o plachetă în semn de recunoştinţă pentru întreaga activitate, domnului doctor primar neurolog, Bogdan Nicolae, care a făcut cinste halatului alb pe care l-a purtat întreaga carieră, începând cu anul 1979. Vă mulţumim în numele întregului personal al unităţii noastre, sunteţi medic apreciat de către toţi cei care au lucrat alături de dumneavoastră şi care v-au admirat profesionalismul!
Echipa Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *