Noi extinderi de rețele de iluminat public în Municipiul Zalău

Luni, 21 decembrie 2020, a fost efectuată procedura de recepție a lucrărilor de extindere a rețelei de iluminat public din municipiu, investiție care cuprinde 14 străzi și 2,717 km de rețea nouă.
Principalele lucrări care au fost efectuate constau în: realizare LES (linii electrice subterane), montare stâlpi metalici de iluminat, montare aparate de iluminat pe stâlpii noi proiectați, realizare prize de pământ pentru stâlpii de iluminat proiectați și amenajare puncte de racordare.
Străzile cuprinse în acest proiect de investiții sunt: Văii, Tudor Arghezi, Anatol Baconski, Mihai Eminescu, Pârâului, Pomilor, Corneliu Coposu, Armoniei, Trandafirilor, Hunedoarei, Lt. Col. Pretorian, Industriei, Simion Bărnuțiu și Sărmaș.
Lucrările au fost executate de Asocierea SC Citadin Zalău SRL – SC Neon Lighting SRL, valoarea investiției fiind de 396.631,20 lei.
Pentru modernizarea și extinderea sistemului de iluminat public, în municipiu este în implementare și un proiect finanțat din fonduri europene (etapa I), care vizează 24 de străzi și 36, 4 km de rețea modernizată și extinsă. De asemenea, prin intermediul unui alt proiect finanțat din fonduri europene (etapa II) vor fi realizate investiții pe 76 de străzi, din care pe 66 se vor înlocui corpurile de iluminat, iar pe 10 străzi se vor înlocui corpurile și rețeaua, în întregime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *