Tenismenul Patrik Bolduț primește un premiu de 10.000 de lei din partea Primăriei Zalău

Puştiul minune al tenisului sălăjean a făcut senzaţie la Bavaria Gold Cup, competiţie ce face parte din circuitul Tenis Partener. Deşi are doar 11 ani, Bolduţ a reuşit să învingă sportivi în vârstă de 30 sau 34 de ani pentru a pune mâna pe marele trofeu

Grație unui proiect de hotărâre care va fi dezbătut mâine, Primăria Municipiului Zalău acordă un premiu de 10.000 de lei tenismenului Patrik Bolduț pentru performanțele înregistrate în cursul anului 2020, bani care îi vor asigura accesul la turneul din Spania organizat de Academia de tenis Rafael Nadal.


(sursa foto sportulsalajean)

La mijlocul lunii octombrie, Asociaţia Tenis Club By Bogdan Cuceu a organizat competiţia Bavaria Gold Cup, un turneu GOLD ce face parte din calendarul Tenis Partener şi care s-a desfăşurat la Baza de Tenis a Primăriei Zalău, cu ajutorul sponsorilor Bavaria Gold și Cronos Impex SRL. A fost o participare numeroasă, la fel cum s-a întâmplat şi la turneele precedente. La această ediţie au fost 103 înscriși din judeţele Sălaj, Cluj, Satu Mare, Maramureş şi Bihor.

„Am avut o întâlnire cu antrenorul și cu tatăl lui Patrik Bolduț, tânărul sportiv pentru care tenisul înseamnă pasiune, multă muncă și perseverență.

În urma câștigării competiției Kinder Joy Masters, organizat de Federația Română de Tenis în data de 4 octombrie la București, Patrik va participa în februarie anul viitor la Kinder Joy Masters International, turneu organizat de Academia lui Rafael Nadal, în Mallorca.

Este o mândrie pentru noi că un sportiv talentat din Zalău participă la competiția de la Mallorca. De aceea, accesul lui Patrik la Baza de tenis va fi gratuit și sunt sigur că vom găsi și resursa financiară necesară pentru a-i răsplăti munca și performanța, oferindu-i un premiu pentru participarea la acest turneu.

Mult succes, Patrik! Suntem alături de tine!”, a spus primarul Zalăului, Ionel Ciunt. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *