Noi măsuri de sprijin pentru cetățeni, adoptate de Guvern

M

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă anunță că Guvernul României continuăm măsurile pentru punerea în aplicare a programului ”Sprijin pentru România”.

A fost aprobat suspendarea plății ratelor bancare pentru o perioadă de până la 9 luni pentru a oferi această opțiune persoanelor și firmelor care, din cauza creșterii prețurilor și a situației economice, au dificultăți în plata ratelor bancare.

Un set de soluții adoptat tot astăzi asigură sprijin pentru tinere familii, studenți, elevi și copiii aflați în grija statului. Sper ca de condițiile avantajoase de finanțare să beneficieze cât mai mulți tineri pentru a-și continua studiile și pentru a avea un start cât mai bun atunci când decid să-și întemeieze o familie.

Totodată, prelungim aplicarea Programului IMM Invest Plus pentru a continua sprijinirea IMM-urilor care își desfășoară activitatea în domeniul digitalizării, cercetării și inovării, precum și înființarea start-upurilor.

„Ne respectăm angajamentul și rămânem alături de antreprenorii români și în momente dificile”, transmite premierul Ciucă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *