Noi tratamente de deratizare și dezinsecție vor fi efectuate pe raza municipiului Zalău, în perioada 25 – 29 iunie

Primăria Municipiului Zalău, prin prestatorul de servicii SC Coral Impex SRL, efectuează începând din data de 25 iunie tratamente de deratizare și dezinsecție pe raza municipiului Zalău.
➡ Acțiunea de deratizare și dezinsecție domeniu privat (scări de bloc) se va efectua în intervalul orar 09.00 – 15.00, iar acțiunea de dezinsecție pe raza domeniului public și privat al municipiului Zalău se va efectua în intervalul orar 20.00 – 02.00.
❗Este recomandat ca persoanele cardiace și cu probleme respiratorii să ia măsuri pentru a nu intra în raza de acțiune a utilajelor care dispersează substanța. De asmeena, rugăm proprietarii locuințelor cu ferestre situate la o distanță de maxim 20 de metri de aliniamentul stradal să țină ferestrele închise în perioada 25 – 29 iunie, în intervalul orar 20.00 – 02.00.
Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteorologice, respectându-se, însă, prevederile Contractului de delegare a gestiunii prin concesiune, cele din Regulamentul serviciului și din Caietul de sarcini. Întreaga acțiune va fi supravegheată de inspectorii din cadrul Direcției Corp Control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *