O polițistă rănită în urma accidentului cu autospeciala Poliției, refuză sprijinul medical

Detalii interesante apar pe surse despre accidentul rutier grav provocat de șeful Secției de Poliție Rurală nr. 7 Nușfalău, Crișan Leontin Dorin. 

Polițistul Crișan Leotin Dorin, șeful Secției de Poliție Rurală nr. 7 Nușfalău, a provocat un accident rutier la intersecția drumului care duce spre Marghita, din localitatea Nușfalău. Concret, ofițerul de poliție Crișan Dorin nu a oprit la semnul de circulație „Oprire” ;i a acroșat un autoturism Opel Astra, condus de un tânăr de 19 ani.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate serios. Autospeciala de Poliție s-a făcut praf.


Detaliul care poate face diferența în ancheta polițiștilor este faptul că în dreapta lui Crișan Leontin Dorin se afla tot un lucrător de poliție din cadrul Secției Rurale nr. 7 Nușfalău, agent șef de poliție adjunct Ancuța Bobotan, care s-a lovit la cap. Air-bag-ul i-a explodat în față, iar potrivit imaginilor de la fața locului, mașina s-a umplut de sânge.

Deși la fața locului s-a prezentat o ambulanță SMURD, polițista Ancuța Bobotan a refuzat pe proprie răspundere să fie transportată la spital. Dacă Ancuța Bobotan ar fi acceptat transportul la spital, polițiștii care cercetează cazul erau obligați să deschidă un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Surse apropiate ziarului spun totuși că polițista ar fi ajuns la spitalul din Zalău, însă până la acest moment, Poliția nu a confirmat informația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *