Parlamentarii sălăjeni Dénes Seres și Irina Kovács, prezenți la Bruxelles, la ședința grupurilor parlamentare reunite UDMR

M

Parlamentarii UDMR Sălaj, deputatul Dénes Seres și senatoarea Irina Kovács, au participat la ședința grupurilor parlamentare reunite ale UDMR la Bruxelles, la Parlamentul European.

În cadrul întâlnirii de la Bruxelles s-a discutat, printre altele, despre proiectele de modificare ale Codului Fiscal, despre programele Ministerului Dezvoltării, despre programul național de investiții „Anghel Saligny” și despre Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Reprezentanții UDMR au fost invitați la la ședința grupurilor parlamentare de europarlamentarii Winkler Gyula și Vincze Lóránt.
„Cele două grupuri parlamentare UDMR au făcut o vizită la Bruxelles, la invitația europarlamentarilor UDMR, unde s-a organizat o ședință de grup împreună la Parlamentul European. 
Am trecut în revistă toate problemele cu care se confruntă societatea românească, încercând să găsim și soluții pe care să le propunem Guvernului sau să sprijinim acele demersuri care din punctul nostru de vedere sunt benefice cetățenilor.
De asemenea colegii noștri ne-au făcut cunoscute problemele de la nivel european”, a declarat președintele UDMR Sălaj, deputatul Seres Denes. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *