Participă în perioada 8 – 10 aprilie la cel mai mare târg de nunți din Sălaj!

Fie ca ai de organizat o nunta reusita sau orice alte evenimente faine la targ gasesti fix tot ce iti trebuie intr-un singur loc si la fix cele mai bune preturi din piata!

Ofertele si reducerile vor fi cat se poate de reale si pe bune. Timp de 3 zile te vei bucura de muzica 100% Live de cea mai buna calitate. Cei mai renumiti expozanti din toata Transilvania vor fi prezenti la Glamour Events Halls Zalau iar Zalaul va fi CENTRUL ZERO AL DISTRACTIEI!!! Inca de la intrarea in locatie vei fi intampinat cu un pahar de sampanie de cea mai buna calitate oferit de partenerul nostru Podgoria Silvania. Si surprizele se vor tine lant…

Intrarea la targ este libera iar biletul la tombola se oferta gratuit la Info Point. Valoarea totala a premiilor de la tombola este de peste 8000 euro. Lista castigatorilor va fi afisata in data de 11 aprilie pe pagina de Facebook a evenimentului Happy Wedding – targ de nunti in Zalau si pe pagina organizatorului Smarthappyhouse.

Programul evenimentului pentru vizitatori: vineri (13.30 – 20.30), sambata (10.00 – 20.30) si duminica (10.00 – 20.00)

Pentru informatii suplimentare si rezervari gratuite la standul de Wedding Planning contacteaza rapid echipa suport Smarthappyhouse la 0766 308 895 sau 0732 460 066

Distribuie mai departe informatia catre persoanele direct interesate, sigur le vei face happy. Si o nunta happy reusita incepe fix de la Happy Wedding!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *