Partidul AUR Sălaj cheamă sălăjenii la protest, duminică, în fața Casei de Cultură din Zalău

România este singura țară care-și importă propriile resurse, știați acest fapt? Câtă umilință vom mai îndura oameni buni în propria țară?! Actuala guvernare, cu tradiție de trădători de 32 de ani încoace, ne vinde gazul austriecilor prin OMV Petrom și Romgaz cresc prețul pentru cetățeanul român tâlhărit cu peste 50% față de cel importat de la ruși.

AUR a cerut revenirea la piața reglementată, în condițiile în care nu vorbim real de o piață liberă ci de una de monopol, o piață în care 90% din piață este deținută de sub 10% din companiile din energie.

Practic AUR cere limitarea profiturilor colosale dobândite datorită situației de monopol rezultate din cedarea fără milă a resurselor noastre de către politicienii corupți. E o nebunie totală acum pe piața de energie, au crescut prețurile peste noapte doar pentru că le permitem cu peste 40%.

E haos, e teamă, dar și incoerență. Dumneavoastră ce faceți pentru a vă proteja de facturi mari la curent? În țară mor români în casă de frig iar majoritatea tremură de tirania facturilor! Așadar stimați cetățeni ai orașului Zalău Mișcarea AUR vă cheamă Duminică, 9 octombrie, de la orele 14:00 în fața Casei S pentru a ne strânge mâinile și a cere dreptate pentru fiecare român printr-un protest hotărât!

Comunicat de presă conducerea AUR Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *