Pavel Bartoș și Elena Ivanca revin în Curtea Artiștilor, în acest weekend, la Zalău


Se anunță un nou weekend încărcat de evenimente culturale la Zalău, în cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri culturale din Transilvania, Festivalului Curtea Artiștilor. Ateliere de dezvoltare pentru copii și tineri, piese de teatru sau proiecții de film în aer liber, de toate vor avea parte cei care ajung în oraș zilele acestea. Doi actori de renume, Pavel Bartoș și Elena Ivanca revin în fața fanilor în Curtea Artiștilor cu o proiecție de film, respectiv o piesă de teatru ce nu ar trebui să le ratați dacă vă aflați în oraș.

Proiecția filmului Ramon” cu participarea lui Pavel Bartoș, Sâmbătă, 22 iulie, ora 21:30, în în Curtea Artiștilor (str. Morii nr. 1/A)

Pavel Bartoș este deja un apropiat al Festivalului Curtea Artiștilor și revine cu drag la Zalău, ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, va veni la proiecția celui mai nou film al său, comedia Ramon, lansată la începutul acestui an, de altfel fiind și primul film de lungmetraj pe care îl produce. Filmul a fost văzut de sute de mii de oameni în cinematografe. Surpriza este că la finalul proiecției, Pavel Bartoș va rămâne alături de fani și va răspunde întrebărilor și curiozităților acestora.

Biletele pot fi cumpărate, accesând acest link https://www.entertix.ro/bilete/17698/proiectie-ramon-cu-participarea-lui-pavel-bartos-22-iulie-2023-curtea-artistilor-zalau.html

Spectacolul de comedie “Vreau un Job” cu Elena Ivanca – 21 iulie ora 21:00 în Curtea Artiștilor (str. Morii nr. 1/A)

Spectacolul aduce în prim plan o femeie trecută de 40 de ani, caută cu disperare un loc de muncă. Întrebările cheie, care se pun frecvent la orice interviu sunt: Câţi ani aveţi? Ce înălţime? Sunteţi căsătorită? Aveţi copii? Care este locul pe care-l ocupă în viaţa dumneavoastră cariera? Sunteţi dispusă pentru ore suplimentare? De aici îşi începe povestea Marinei! O poveste de-a râsul plânsul. O comedie fină cu Elena Ivanca, care se întrece pe sine într-un număr de mare virtuozitate. O lecţie de actorie pentru cei care visează la o carieră de actor.

Biletele pot fi cumpărate, accesând acest link: https://www.entertix.ro/bilete/17669/vreau-un-job-cu-elena-ivanca-21-iulie-2023-curtea-artistilor-zalau.html

Proiectul este cofinanțat de Consiliul Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *