USR e în stradă și vorbește cu oamenii


În Zalău, membrii Filialei Județene Sălaj au vorbit cu locuitorii din centru municipiului despre problemele cu care se confruntă: traficul îngreunat pe bulevard din cauza nefinalizării Șoselei de Centură și a stării drumurilor și poluarea datorată șantierelor din centru, care fac irespirabil aerul în zonă, mai ales pe timp de caniculă.

Au stat de vorbă cu cetățenii senatorul USR, Bob Virgil Marius, președintele USR Sălaj, Tămaș Mihai, consilierii județeni Ardelean Cosmin și Olar Nicolae, dar și consilierul municipal Ramona Goga, împreună cu alți membri USR Sălaj.

Câțiva zălăuani au menționat faptul că s-au trezit înconjurați de betoane, de șantiere pe care lucrările avansează foarte greu și că le lipsesc copacii care aduceau umbră în această perioadă toridă.

De asemenea, că seara, când se plimbă pentru o gură de aer proaspăt, sunt oripilați de coșurile de gunoi stradale, care sunt pline la refuz și dau pe lângă din cauză că sunt de mici dimensiuni. Aceștia nu înțeleg de ce au fost înlocuite cu vechile coșuri, care se adaptau mult mai bine necesităților cetățenilor.
Sunt doar câteva exemple. Continuăm să vă ținem la curent cu ieșirile în stradă ale USR Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *