Penny România a deschis un nou magazin la Nușfalău

PENNY România își continuă expansiunea și anunță deschiderea magazinului cu numărul 378 în Nuşfalău, pe strada Silvaniei nr. 1, județul Sălaj. Din data de 27 aprilie, comunitatea din zona Nuşfalău este așteptată să descopere ambientul modern și accesibil al noului magazin PENNY, care reflectă evoluția strategică a brandului în România.

Magazinul nou deschis propune o experiență de cumpărături îmbunătățită, punând în valoare angajamentul PENNY pentru extinderea portofoliului de produse 3RO – produse autentic românești, provenite, procesate și ambalate în România. Clienții vor beneficia de o zonă extinsă pentru produse proaspete și mărci proprii, adaptate gusturilor consumatorilor români, împreună cu o semnalizare clară a promoțiilor și categoriilor de produse esențiale. Cu o zonă generoasă dedicată produselor proaspete și mărcilor proprii, magazinul urmărește să răspundă nevoilor diverse ale consumatorilor, semnalizând promoțiile și categoriile principale de alimente.

PENNY Nuşfalău oferă soluții convenabile pentru stilul de viață dinamic al clienților, inclusiv o gamă variată de produse ready to eat, semipreparate, precum și opțiuni refrigerate sau congelate. Dotat cu 58 de locuri de parcare, dintre care 3 rezervate persoanelor cu dizabilități, magazinul este deschis de luni până sâmbătă între orele 7:30 – 22:00 și duminică între 8:00 – 20:00. Suprafața de vânzare a noului spațiu este de 855.61mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *