Pentru cei care nu au primit subvențiile pe animale și teren: APIA vă spune ce trebuie să faceți!

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) le-a răspuns mai multor fermieri, crescători animale care s-au plâns că nu și-au primit subvențiile pe hectar și cap animal, cuvenite pentru anul de cerere 2023. Ce trebuie să faceți dacă nu v-ați primit încă aceste subvenții la care aveți dreptul?

Fermierii, crescătorii de animale întreabă APIA pe pagina oficială Facebook a instituției. APIA le răspunde aproape de fiecare dată. Ce pot face fermierii care nu și-au primit subvențiile agricole pentru anul de cerere 2023?

Ovidiu Luchian: Depunem noi cereri dar banii de anul trecut când îi dați? Se merge cu un an în urmă?

Răspuns APIA:

APIA – Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură: Ovidiu Luchian, pentru a afla stadiul autorizării la plată pentru dosarul dvs. în Campania 2023 puteți lua legătura cu centrul local/județean APIA care vă gestionează cererea sau puteți transmite o solicitare care să cuprindă datele dvs. de identificare pe adresa de e-mail: relatii.cu.publicul@apia.org.ro.  De asemenea vă aducem la cunoștință că perioada de efectuare a plăților în campania menționată este: 01.12.2023-30.06.2024!

În perioada 4 aprilie – 7 iunie, la Centrele APIA, fermierii depun cererea de plată pentru intervenţiile aferente sectoarelor vegetal şi zootehnic în anul 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *