Peste 100 de societăți comerciale verificate cu privire la respectarea măsurilor impuse în perioada stării de alertă

Polițiști, jandarmi și polițiști locali continuă activităţile cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în special, zonele aglomerate, centrele comerciale, dar şi mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

În cadrul acţiunilor organizate, structurile cu atribuții de control au verificat cu precădere respectarea măsurilor de izolare/carantinare de către persoanele faţă de care au fost dispuse aceste măsuri, documentele justificative necesare deplasării persoanelor de la domiciliu sau locuinţă, în intervalul orar 23.00-05.00, precum şi portul măștii de protecţie în toate spaţiile publice închise/deschise.

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, au fost verificate 111 societăți comerciale, 279 mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate 679 persoane.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 51de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5750 lei, toate pentru nepurtarea măștii de protecție.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au aplicat și polițiștii locali cinci sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 500 lei.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.

Vă reamintim de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *