Peste 60 de polițiști sălăjeni, avansaţi în grad de Ziua Poliţiei Române

 

Astăzi, 24 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în cadrul unei sedinţe festive, 11 ofiţeri de poliție şi 42 de agenţi de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, la termen.

Alţi 6 ofiţeri de poliție şi 7 agenți de poliţie au fost avansaţi înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Totodată, conducerea inspectoratului împreună cu președintele Corpului Teritorial al Polițiștilor Sălaj le-au înmânat diplome și plachete polițiștilor care s-au remarcat prin profesionalism și devotament în executarea misiunilor încredințate.

De asemenea, poliţiştii care au participat și au câştigat locuri pe podium la competițiile sportive de tenis de masă, fotbal și volei, organizate în această săptămână, au fost recompensați pentru rezultatele obținute în cadrul competițiilor sportive desfăşurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Cu acest prilej, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, comisar șef de poliție Stupar Marius Anton, le-a mulțumit tuturor pentru devotamentul și efortul depus în îndeplinirea sarcinilor profesionale și le-a urat succes în continuare, în activitatea pe care o desfășoară, considerând aceste avansări ca o motivație suplimentară în atingerea obiectivelor profesionale.

*La mulți ani, Poliția Română!*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.