PNL a transferat o întreagă organizație AUR! Fost ministru: De astăzi suntem mai puternici

Virgil Popescu anunță pe Facebook că PNL Strehaia „este de astăzi mult mai puternică”, după ce președintele AUR Strehaia, Dan Molea, și membrii acestei organizației s-au alăturat liberalilor, pentru că „s-au convins că AUR nu este un partid serios”. „Molea își dorește foarte mult să dezvolte orașul și a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta”, a precizat fostul ministru în postare.

Virgil Popescu: „Echipa liberală de la Strehaia este de astăzi mult mai puternică! Președintele AUR Strehaia Dan Molea împreună cu membrii organizației s-au alăturat organizației PNL Strehaia, după ce s-au convins că AUR nu este un partid serios, care să vrea binele cetățenilor!

Dan Molea își dorește foarte mult să dezvolte orașul Strehaia și a acceptat provocarea de a fi candidatul la primărie la alegerile de anul acesta.

Din partea mea și a echipei PNL Mehedinți va avea parte de toată susținerea și expertiza necesară pentru a demara și continua o serie de proiecte importante, pe care actualul primar le-a ignorat pur și simplu. Dar până la alegeri liberalii de Strehaia îl vor soma pe edil să își facă treaba, pentru că orașul pierde oportunități importante de dezvoltare!

Mă bucur că domnul Molea și-a dat seama că AUR este un partid toxic. În plus, AUR Mehedinți este de fapt o anexă a PSD-ului, «un PSD mai mic», cu 3 «facțiuni», respectiv Chircu – PSD Aladin Georgescu, Ganțu – PSD Marius Screciu și Folescu, care de fapt este în continuare deputat PSD. Așa că am încredere că mehedințenii și cetățenii din Strehaia nu se vor lăsa păcăliți de aceste «tactici», ci vor alege PNL, pentru că PSD înseamnă stagnare.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *