PNL-iștii au pierdut o bună ocazie să tacă

PNL-iștii au pierdut o bună ocazie să tacă, spun liderii PSD Sălaj ca răspuns la comunicatul postat pe pagina de Facebook a liberalilor în care PNL-ul face referire la proiectul centurii ocolitoare a orașului.

Preocupați de împărțirea funcțiilor, nu de identificarea unor soluții pentru majorarea pensiilor sau creșterea alocațiilor pentru copii, eșuând în gestionarea campaniei de vaccinare și paraleli cu ceea ce se întâmplă în spitalele din România (unde, din păcate, oamenii mor în incendii), PNL-iștii au pierdut o bună ocazie să tacă❗️

Astăzi, PNL-iștii sălăjeni s-au arătat foarte deranjați că reprezentanții administrației locale sunt interesați de demararea și desfășurarea în bune condiții a lucrărilor la Varianta de ocolire a municipiului Zalău și de faptul că administrația locală a avut și are ca prioritate dezvoltarea municipiului.

Ați uitat că 12 ani cât ați condus Zalăul nu ați fost în stare să faceți ceva pentru construirea Variantei de ocolire⁉️ Ați uitat că 12 ani ați fost pe ultimul loc la absorbția fondurilor europene, componentă importantă pentru dezvoltarea municipiului⁉️

📌Da, reprezentanții administrației publice locale sunt preocupați de Varianta de ocolire a municipiului. Sunt preocupați ca lucrările să înceapă într-un timp cât mai scurt, sprijină cu tot ceea ce pot constructorul pentru execuția lucrărilor și au întâlniri cu cei care se ocupă de proiect, tocmai pentru că este un obiectiv de investiții important, iar aceste demersuri vor continua.

📌Da, sunt multe șantiere în municipiu, majoritatea finanțate din fonduri europene. Administrația locală nu se poate plafona doar pentru că pe voi vă deranjează și proiectele de investiții nu pot rămâne în coada clasamentului cum ați făcut voi 12 ani.

➡Răutățile voastre nici nu contează. S-a văzut asta în urma procentului pe care primarul Ionel Ciunt l-a obținut la alegerile locale.

Toate sondajele de opinie arată că Zalăul merge într-o direcție bună, direcție dată de administrația PSD. Fără îndială, mai sunt multe de făcut în oraș, iar șantierele deschise crează un disconfort pentru care ne cerem scuze cetățenilor în numele administrației locale.

Decât să atacați mereu PSD-ul, dezinformând oamenii, mai bine explicați-ne câteva lucruri:

❓Ce a făcut guvernul PNL cu cei 10 miliarde de euro, bani împrumtați?

❓Când majorați pensiile, conform legii?

❓Care sunt soluțiile la problemele celor care au ieșit în stradă (pensionari, polițiști, cadre medicale, profesori)?

❓Când rezolvați problemele din sănătate, pentru ca oamenii să nu mai ardă în spitale?

❓De ce fiecare zi aduce mai multă brambureală în campania de vaccinare anti-Covid?

❓Cu alte cuvine, când vă ocupați de problemele reale ale românilor❓

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *