Poliția a deschis dosar penal după scandalul din zona Pieței Astralis din Zalău

La data de 17.01.2021, orele 19:52, Politia Municipiului Zalău a fost sesizată prin S.N.U.AU. 112 cu privire la faptul că o persona de 24 de ani este amenințată cu acte de violență și totodată lipsită de libertate în mod ilegal într-un apartament (strada Aleea Tineretului din mun. Zalău).

În baza sesizārii a intervenit în mod operativ un  echipaj de siguranța publică care în momentul în care a ajuns la uşa imobilului vizat au auzit din interior strigătele de ajutor ale unei persoane de sex feminin.

În acest context membrii echipajului de poliție au pătruns în imobil prin forțarea uşii de acces unde au identificat un cetățean care avea un comportament violent şi care prezenta pericol atat pentru persoana care a efectuat apelul la 112 cât şi pentru propria persoană (manifestând şi intenții suicidale).

Acesta a fost imobilizat după care a fost transportat cu un echipaj SMURD la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Județean Sălaj.

Cazul a fost preluat de către lucrători de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale şi se efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, fiind vizate infracțiunile de „lipsire de libertate în mod ilegal” şi „lovire sau alte violențe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *