Poliția continuă acținile de prevenire a consumului de droguri la volan

M

Noaptea trecută, 18 spre 19 iunie, în intervalul orar 21:00-05:00, polițiștii Poliției Municipiului Zalău, ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu specialiști din cadrul Centrului de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog Sălaj au desfășurat o acțiune care a avut drept scop prevenirea și combaterea traficului, deținerii și consumului de substanțe psihoactive, dar și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Prin această acțiune, am continuat seria activităților de prevenire și combatere a consumului și traficului ilicit de substanțe psihoactive.

Reprezentanții tuturor instituțiilor cu atrubuții în domeniu au discutat cu cetățenii, fie ei pietoni sau șoferi, ocazie cu care le-au reamintit riscurile la care se expun prin consumul substanțelor interzise.

Recomandăm tuturor participanţilor la traficul rutier să manifeste prudență, să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi în teren.

Vă mulțumim tuturor celor care ați înțeles să respectați prevederile legale și vă dăm câteva exemple de “Așa NU”, depistate de colegii noștri noaptea trecută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *