Poliția oferă detalii despre violul din Șimleu Silvaniei

La data de 18 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Șimleu Silvaniei au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, o femeie din orașul Șimleu Silvaniei a fost victima unui viol.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști a reieșit că fapta sesizată se confirmă, respectiv în noaptea de 17 spre 18 octombrie a.c., un bărbat de 32 de ani, din Șimleu Silvaniei, ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei, în vârstă de 60 de ani, din Șimleu Silvaniei, ar fi agresat-o fizic, după care, prin constrangere, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta.

În urma probatoriului administrat, la data de 18 octombrie a.c., polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, față bărbatul bănuit de comiterea faptei, iar la data de 19 octombrie instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile.

Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente în vederea administrării întregului probatoriu.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *