Polițiștii de la Biroul Rutier au reținut 15 permise de conducere într-o săptămână

Polițiștii Biroului Rutier au desfăşurat timp de o săptămână mai multe acţiuni, în municipiul Zalău, pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi siguranţa traficului rutier.  

În perioada 17-24 septembrie a.c., poliţiştii au fost prezenţi în teren, scopul fiind prevenirea evenimentelor rutiere grave şi fluidizarea traficul rutier în zonele aglomerate.

Astfel, în perioada de referință, pentru abaterile constatate au fost aplicate 199 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 29725 lei.

De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere, dintre care 11 pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, două pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi două pentru depăşire neregulamentară.

Totodată, poliţiştii au retras şi două certificate de înmatriculare.

În materie penală, au fost constatate şapte infracţiuni (conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere cu permisul suspendat, conducerea sub influenţa substanţelor psihoactive şi vătămare corporală din culpă).

Recomandăm în continuare conducătorilor auto să respecte regulile de circulaţie şi indicaţiile poliţiştilor aflaţi în teren.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *