Record! Polițiștii zălăuani au întocmit 43 de dosare penale doar într-o săptămână

Timp de o săptămână, polițiștii din Zalău au continuat acţiunile pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale, menţinerea ordinii şi liniştii publice, dar şi prevenirea răspândirii noului virus.

În perioada 17-23 septembrie 2021, poliţiştii de ordine publică, investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău, împreună cu colegii lor de la Secţia 1 Poliţie Rurală Zalău, au acționat cu efective mărite pentru siguranța cetățenilor, prevenirea faptelor antisociale, dar şi recuperarea prejudiciilor în cauzele penale instrumentate.

Au fost aplicate 377 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 57560 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 209 au fost la regimul circulaţiei rutiere, 148 la Legea 61/1991 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, 16 la Ordonanţa de Urgenţă 97/2005 privind domiciliul şi reşedinţa, o sancţiune la Ordonanţa de Urgenţă 34/2008, iar diferenţa au fost aplicate la alte acte normative.

De asemenea, au fost reţinute nouă permise de conducere şi 10 certificate de înmatriculare.

Pe lângă abaterile constatate, polițiștii au soluţionat 43 de dosare, majoritatea dintre acestea au ca obiect infracţiuni de natură judiciară şi au aplanat 11 stări conflictuale.

Pentru orice situație care poate constitui o urgență, apelați serviciul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *