Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut o femeie bănuită de complicitate la înșelăciune

  Ieri, 28 septembrie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de o femeie, bănuită de complicitate la înșelăciune.

În fapt, femeia, de 34 de ani, din județul Vaslui, este bănuită că ar fi fost complice la comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Fapta s-a comis la data de 15 iulie a.c., când un bărbat, de 31 de ani, din județul Galați, ar fi indus în eroare, un bărbat, din județul Sălaj, prin aceea că i-ar vinde un autoturism, determinându-l pe „cumpărător” să-i transfere, într-un cont bancar, 21.000 de lei.

Bărbatul, ulterior, ar fi retras suma de bani, prin efectuarea de operațiuni repetate de retragere de numerar, fără acordul titularului contului respectiv.

La data de 15 septembrie a.c., polițiștii l-au reținut pe bărbat, iar instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Femeia bănuită de complicitate la comiterea faptei se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *