Polițistul care a scăpat autospeciala în șanț la Zalău, implicat într-un nou eveniment rutier

Șeful Secției de Poliție Rurală nr. 7 Nușfalău, Crișan Leontin Dorin, implicat într-un nou eveniment rutier. De această dată, Duster-ul din dotarea Poliției Sălaj a fost avariat grav!

După ce anul trecut în septembrie același polițist Crișan Leontin Dorin s-a făcut de râs în presă și pe social media după ce autospeciala pe care o conducea a ajuns în șanț, acum este implicat într-un nou eveniment rutier la Nușfalău.

Polițistul Crișan Leotin Dorin, șeful Secției de Poliție Rurală nr. 7 Nușfalău, a fost implicat într-un accident rutier la intersecția drumului care duce spre Marghita, din localitatea Nușfalău.

Aflat în timpul serviciului și la volanul autospecialei de Poliție, un Dacia Duster, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, marca Opel Astra. În urma impactului, ambele autoturisme au fost avariate serios. Autospeciala de Poliție s-a făcut praf.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj ne-a transmis că evenimentul rutier a fost soluționat ca și tamponare, nefiind înregistrate victime, doar pagube materiale.

Potrivit comunicatului IPJ Sălaj, reiese că: 

Luni, 9 ianuarie a.c., la ora 14.50, la intersecția D.N. 19 B cu drumul județean 191 D, în localitatea sălăjeană Nușfalău, un ofițer de poliție din cadrul Secției nr.7 de Poliție Rurală Nușfalău, în timp ce conducea o autospecială M.A.I. pe direcția Nușfalău – Boghiș, nu a respectat semnificația indicatorului rutier ”Oprire” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un tânăr de 19 ani, care se deplasa regulamentar pe direcția Aleșd – Șimleu Silvaniei.

În urma accidentului rutier, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *