Pompierii au intervenit la trei incendii în vacanța de 1 Mai

 

În perioada minivacanței de 1 Mai, salvatorii sălăjeni au intervenit pentru localizarea și lichidarea a 3 incendii, în urma cărora nu s-au înregistrat victime.

Sâmbătă după masă, pompierii din cadrul Gărzii Nușfalău au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol(tractor), aflat pe pășunea localității Aleuș. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică, utilajul fiind distrus aproape în totalitate. Flăcările s-au extins și la vegetația uscată din apropiere, pe aproximativ 0,2 ha.

Luni, un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Sărmășag a intervenit în localitatea Moiad, la un incendiu izbucnit, la o centrală termică a unui operator economic. Incendiul, produs din cauza unei defecțiuni, a fost localizat rapid și nu s-a extins și la alte bunuri materiale.

Totodată luni, s-a produs un incendiu la vegetație uscată, pe un teren viran, din localitatea Surduc. Pompierii din cadrul Secției Jibou, împreună cu localnici au stins incendiul, înainte ca acesta să se extindă la fondul forestier din imediata apropiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *