Porolissum Trail – concurs de alergare montană, dedicat amatorilor de aventurii în natură


Porolissum Trail este un concurs de alergare montană, cu un traseu plin de istorie și peisaje mirifice din Castrul Roman Porolissum. Dacă îți place natura și mișcare, Porolissum Trail este evenimentul de la care nu trebuie să lipsești.
Prima ediție a concursului POROLISSUM TRAIL va avea loc în data de 14 octombrie 2023, iar startul se va da din incinta Castrului Roman Porolissum, localitatea Moigrad, județul Sălaj.
Sunt organizate probe de :
SEMIMARATON
CROS
CURSA POPULARA
„Dragi alergători și amatori ai aventurii în natură,
Cu bucurie vă anunțăm că inscrierile pentru concursul de alergare montană Porolissum Trail sunt oficial deschise! Acest eveniment extraordinar vă va purta prin peisaje uluitoare, prin inima Munților Meseș și pe urmele istoriei antice.
Porolissum Trail este mai mult decât un simplu concurs de alergare. Acesta reprezintă o ocazie de a vă conecta cu natura și cu istoria bogată a acestei regiuni. Traseele nostre vă vor purta prin situl arheologic Porolissum, un important centru roman în Dacia antică. Veți trece prin ruinele unor clădiri și veți retrăi atmosfera vibrantă a trecutului.
Indiferent de distanța aleasă, veți avea parte de o experiență neegalată si cu dorinta de a reveni in Țara Pădurilor.
Detalii despre înscriere le găsiți pe https://my-run.ro/race-pay/?contestId=179 si pe site-ul nostru https://www.porolissumtrail.ro/inscriere.html . Vă așteptăm cu nerăbdare să deveniți parte din Porolissum Trail și să trăiți emoția alergării montane în toată splendoarea ei!
Alergăm prin istorie și natură, împreună pentru sănătate și distracție!”, transmit organizatorii. 
Compania AQUASERV este SPONSOR GOLD în cadrul Porolissum Trail, o firma care înca din anul 2004 este prezentă în domeniul prestărilor de servicii pentru beneficiarii din domeniul ingineriei civile, ingineriei instalatiilor si a protectiei mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *