Prefectul Dari Toma prezent la premierea elevilor care au obținut 10 la BAC

Prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, a fost prezent, vineri, la evenimentul de premiere a celor patru absolvente de liceu ce au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat, în anul şcolar 2021-2022.

Cele patru tinere sunt: Iulia Maria Chiş, Szilágyi Abigél şi Ştefania Irina Oltean, de la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, respectiv Lorena Maria Buzea, de la Colegiul Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, fiecare fiind recompensată de către Ministerul Educaţiei cu câte 5.000 de lei.
„Obţinerea unei medii de 10 la Bacalaureat nu poate însemna doar noroc sau o întâmplare, ci are în spate un efort continuu pe tot parcursul celor patru ani de liceu. Un efort al vostru, al părinţilor şi al dascălilor pe care i-aţi avut. Guvernul, prin Ministerul Educaţiei, apreciează şi vă răsplăteşte, astăzi, pentru acest efort. Într-un sistem de învăţământ deseori criticat, voi sunteţi dovada că se poate şi altfel, iar rezultatul de excepţie pe care l-aţi obţinut la bacalureat vă deschide larg porţile spre orice domeniul veţi alege să vă îndreptaţi, în viitor. Vă felicit din suflet şi vă doresc să aveţi şi cariere de nota 10, în care – foarte important acest aspect – să faceţi ceea ce vă place”, a precizat, la evenimentul de vineri, prefectul Dari Toma.

One thought on “Prefectul Dari Toma prezent la premierea elevilor care au obținut 10 la BAC

  1. Da „duamna” inspector de biologie, cred, bruneta cu ochelari, Chis parca, ce nota o avut la bac.Ca facultatea o facut o la Baia mare, de mare prestigiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *