Vedeta TV Lucian Mândruță laudă administrația locală condusă de primarul Ionel Ciunt

Vedeta TV Lucian Mândruță, cunoscut jurnalist, prezentator TV și de radio, laudă într-o postare pe Facebook administrația locală de la Zalău condusă de primarul Ionel Ciunt și viceprimarul Teodor Bălăjel.

Lucian Mândruță se află la Zalău la un training și aseară a făcut o vizită prin oraș, unde a fost uimit să vadă că trotuarele sunt prevăzute cu rampe pentru cărucioare și persoane cu handicap.
Municipiul Zalău se află într-o amplă modernizare încă din anul 2016, când Ionel Ciunt a câștigat primul mandat de primar. A promis atunci zălăuanilor, tinerilor că va face din Zalău un oraș modern, curat, cu străzi asfaltate, piste de bicicliști, transport în comun modern și electric.
Investițiile derulate de Primăria Zalău se ridică la peste 100 de milioane de euro în perioada 2016 – 2020, iar pentru perioada 2020 -2024 sunt prevăzute investiții alte sute de milioane de euro, totul pentru creșterea calității vieții cetățenilor din Municipiul Zalău.
„Ieri seara m-am plimbat prin Zalau (sunt aici la un training) si am fost impresionat de un detaliu simplu, dar pe care nu l-am mai intalnit in niciun alt oras din Romania.
Rampele pentru carucioare si scaune pe rotile.
Tot centrul a fost reamenajat (nu stiu de cand, sunt prima oara aici) si mai peste tot ai pe unde sa urci si sa cobori, fara sa te mai chinui pe trepte.
Sunt uimit cat de simplu era (nu ieftin, normal) si cat de mult lipseste in alte parti!”, transmite pe Facebook, Lucian Mândruță, jurnalist, prezentator TV și de radio. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *