Prefectul Virgil Țurcaș a actualizat scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din Sălaj

În urma ședinței extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sălaj din data de 16 februarie 2021, coordonată de prefectul Marcel Virgil Țurcaș, a fost adoptată Hotărârea CJSU nr. 25, prin care au fost actualizate scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din județul Sălaj, pe parcursul anului școlar 2020 – 2021 semestrul ll. (conform anexei).
Scenariile de funcționare ale unităților de învățământ din județul Sălaj se vor actualiza săptămânal sau ori de câte ori este necesar.
Hotărârea nr. 25 intră în vigoare joi, 18.02.2021 și poate fi consultată accesând link-ul următor: https://sj.prefectura.mai.gov.ro/…/2021/02/H-CJSU-25.pdf
Unitățile de învățământ din comunele Bălan, Fildu de Jos și Treznea funcționează după scenariul roșu.  Alte 14 unități de învățămând din Zalău funcționează după scenariul roșu.
În scenariul galben se află unitățile de învățământ din comunele: Zimbor, Surduc, Sâg, Sânmihaiu Almașului, Românași, Nușfalău, Ileanda, Horoatu Crasnei, Hereclean, Halmășd, Dragu, Creaca, Bănișor, Alamșu, Agrij, Cehu Silvaniei, Jibou, dar și 23 de unități de învățământ din Zalău.
Restul școlilor din celelalte comune funcționează după scenariul verde, respectiv toți elevii fac cursurile în clasă fizic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *