Prejudiciu în valoare de 7000 lei, recuperat de poliţiştii din Şimleu Silvaniei

Poliţiştii din Şimleu Silvaniei au identificat, miercuri, 10 martie a.c., un tânăr, bănuit de comiterea unei infracţiuni de înşelăciune, faptă comisă în luna februarie a acestui an. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Ca urmare a unui anunţ apărut pe un site de vânzări, un bărbat din Şimleu Silvaniei a contactat telefonic o persoană necunoscută, care i-a promis că îi va construi o spălătorie auto în schimbul sumei de 8000 de euro, însă pentru a începe lucrarea i-a solicitat bărbatului suma de 7000 lei, bani care au fost depuşi în cont. Discuţia a avut loc la data de 7 februarie, iar lucrarea urma să fie începută în 11 februarie.

Întrucât persoana cu care a avut înţelegerea nu s-a prezentat pentru începerea lucrării şi nici nu a mai răspuns la telefon, bărbatul a depus la data de 24 februarie o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei, ulterior aceasta fiind redirecţionată către Poliţia Şimleu, în vederea continuării cercetărilor.

Verificările efectuate de poliţişti au dus ieri la identificarea persoanei bănuită de comiterea faptei. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din judeţul Galaţi. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de înşelăciune şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *