Premierul liberal Nicolae Ciucă anunță vești bune pentru economia României!

„Vești bune pentru economia României!
Agenția de rating Fitch a operat, după aproape trei ani, prima îmbunătățire a ratingului României🇷🇴 și a revizuit perspectiva de țară de la negativă la stabilă.
Economiștii confirmă astfel soluțiile guvernării noastre responsabile și importanța stabilității politice, sociale și economice în această perioadă complicată la granițele țării. Am trecut cu bine peste provocări, iar 2022 a fost an de vârf pentru atragerea de fonduri europene, de investiții străine și a dovedit capacitatea economiei românești de a performa. 2022 este și anul în care am reușit să deschidem un amplu proces de reforme necesare economiei, prin Planul Național de Redresare și Reziliență și ghidate obiectivului nostru de aderare la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică.
Decizia Agenției de rating Fitch reprezintă și un semnal de încredere în perspectivele de creștere economică, fundamentate pe continuarea programelor guvernamentale și susținerea oportunităților de dezvoltare ale României.”, premierul României, președinte al Partidului Național Liberal Nicolae Ionel Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *