Premierul României, Florin Cîțu, vine mâine pentru prima dată într-o vizită de lucru în Sălaj

Șeful Guvernului României, Florin Cîțu, vine mâine, 11 iunie, într-o vizită oficială în județul Sălaj. De la preluarea mandatului de premier de către Cîțu, este prima vizită pe care o face în județul nostru.

Premierul Cîțu va fi însoțit de ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode – președintele PNL Sălaj, dar și de președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, prefectul Dari Toma și alți lideri politici de pe plan local.

Programul prim-ministrului Florin Cîțu în județul Sălaj începe la ora 11.00 cu o vizită la compania Michelin, după care la ora 12.30 va vizita șanțierul de pe Centura Ocolitoare a Zalăului.

La ora 14.00 premierul Florin Cîțu va face o vizită la Șimleu Silvaniei, unde candidatul PNL la Primăria Șimleu, Cristian Lazăr, își va lansa candidatura. La întoarcerea din Șimleu, prim-ministrul Cîțu se va opri în jurul orei 16.00 la maratonul de vaccinare din parcarea Zalău Value Center.

Vizita în județul Sălaj a șefului Guvernului se va încheia la ora 16.30 cu o conferință de presă ce va avea loc la Centrul de Cultura Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *