Președintele AFJ Sălaj, Daniel Sabou: „Sper ca Sălajul să aibă încă o echipă în Liga a III-a”

După o lungă perioadă în care nu ne-am bucurat de fotbla, AJF Sălaj a luat decizia de a reporni fenomenul sportiv și a dat drumul jocurilor din Liga a IV-a, dar într-un format nou. La această competiție s-au înscris doar patru echipe sălăjene – Somes Odorhei, Juniorul Ip, AS Chieșd, Rapid Jibou, iar cea care se clasează pe primul loc are șanse de a promova în Liga a III-a dacă trece de meciurile de baraj.

AJF Sălaj a organizat tragerea la sorți, au fost stabilite partidele, astfel că prima etapa se va disputa sâmbătă, 17 aprilie. AJF și-a luat toate măsurile de siguranță, inclusiv sanitare, iar jocurile vor fi disputate cu respectarea măsurilor sanitare în vigoare.

„Ne bucurăm că începem Liga IV-a și felicit echipele care s-au înscris în această competiție. Doresc tuturor mult succes și cel mai bun să câștige. Sper ca echipa care ne va reprezenta la baraj să reușescă promovarea, iar Sălajul să aibă încă o echipă în Liga a III-a „, a declarat înaintea debutului Ligii a IV-a, Daniel Sabou, președintele AJF Sălaj – Asociația Județenă de Fotbal. 

Marți, 13 aprilie, la ora 10:00 la sediul AJF Sălaj în prezența biroului executiv a avut loc tragerea la sorși pentru Liga a 4-a. Jocurile încep sâmbătă 17.04. de la ora 17:00 , după urmatorul program:

Etapa 1 – 17 aprilie:
-Somes Odorhei – Juniorul Ip
-AS Chieșd – Rapid Jibou

Etapa 2 – 18 aprilie:
-Rapid Jibou – Someșul Odorhei
-Juniorul IP – AS Chieșd

Etapa 3 – 24 aprilie:
-Rapid Jibou – Juniorul Ip
-AS Chieșd – Someșul Odorhei

Urmează returul, după care jocul nr. 7 se va disputa în data de 08 MAI între locul 1 și 2 , pe un teren neutru.

Jocurile vor fi organizate cu respectarea protocolului sanitar de reluare competiții fotbal amator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *