Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, alături de absolvenții CNS Zalău

👩‍🎓🧑‍🎓 Absolvenții clasei a XII-a de la Colegiul Național „Silvania” Zalău, părinții acestora și cadrele didactice au fost felicitați joi, 3 iunie, de către președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, în cadrul festivității ce a marcat sfârșitul anilor de liceu.
La eveniment a participat ministrul de Interne, Lucian Bode, prefectul Sălajului, Dari Toma, subprefectul Virgil Țurcaș, dar și viceprimarului Municipiului Zalău, Nicolae Fazakas,
👏🎉 „Vreau să-mi exprim profunda recunoștință și să adresez felicitări tuturor cadrelor didactice pentru munca nobilă depusă. Este un sacrificiu pe care doar dumneavoastră îl conștientizați pe deplin, pentru că nu este puțin lucru să îți asumi formarea de caractere, de personalități. Îi felicit, de asemenea, pe părinți pentru puterea de a-și crește copiii cu resposabilitate, pentru sprijinul necondiționat pe care îl oferă. Iar vouă, absolvenților, vă doresc să aveți un viitor strălucit, vă doresc să aveți curajul de a depăși orice obstacol pe care îl veți întâlni în cale, să visați departe și să fiți încrezători în forțele proprii, să deveniți oameni competenți care lasă urme pe drumul vieții. Cineva spunea că singur poți face multe, dar împreună poți face totul. Mi-aș dori să conștientizați că împreună cu voi, absolvenții de azi, putem să construim viitorul acestei țări. Felicitări și mult succes mai departe!”, a transmis președintele CJ Sălaj. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.