Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, anunță că va premia cu bani sportivii cu rezulate deosebite

În luna septebrie Coniliul Județean Sălaj a aprobat un regulament care reglementează premierea sportivilor, respectiv a performanțelor acestora. În ultima ședința a CJ Sălaj din 26 noiembrie, consilierul județean USR, Ardelean Cosmin a solicitat conducerii să aloce sumele necesare pentru a premia sportivii de execepție din județ.

În replică, președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a transmis că aceste sume pentru premii sunt prinse în bugetul pentru anul 2021 și că sportivii care au înregistrat performanțe excepționale vor fi premiați până la sfârșitul anului într-un cadru festiv.

„Vreau să vă spun că avem deja o analiză și suntem în curs de a face această premiere pentru că avem bucuria să avem avem campioni sau vicecampioni. Mă refer aici la paralimpicul nostru care a obținut o medalie la Olimpiada Paralimpică (nr. Alex Bologa), avem un culturist care a obținut locul 2 la campionatele naționale, avem fetele de la handbal care au obținut medalie de bronz în Cupa României și avem vicecampion mondial la karate. Deci vom găsi sursele financiare necesare și o să venim în timp cu o informare către dumneavoastră și cu o invitație ca într-un cadru festiv și împreună toți cei care formăm Consiliul Județean Sălaj, să-i premiem pe sportivii care au avut performanțe deosebite la nivel de an 2021”, a declarat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. 

O parte dintre sportivi care urmează să fie premiați de Consiliul Județean Sălaj:

  • – Alexandru Bologa – a câștigat bronzul la Jocurile Paralimpice, la categoria 60 de kilograme în competiția de judo
  • – Elias Rad – a câștigat medalia de argint la Campionatul Național de culturism și fitness de la Sibiu
  • – echipa de handbal feminin HC Zalău – a câștigat medalia de bronz la Cupa României
  • – Cristian Bolduţ – a câștigat medalia de argint la Campionatul European din Georgia, proba kata

Lista finală cu sportivii care urmează să fie premiați încă nu a fost finalizată, astfel că este posibil ca reprezentanții Consiliului Județean să adauge noi sportivi care să fie premiați.

One thought on “Președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, anunță că va premia cu bani sportivii cu rezulate deosebite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *