Președintele Dinu Iancu-Sălăjanu a făcut investiții record în dezvoltarea județului Sălaj în doar trei ani de mandat

Anul 2023 a adus în județul Sălaj investiții în valoare de 309 milioane de lei, reprezentând 170% din bugetul inițial alocat dezvoltării.

Este cea mai mare sumă pe care Consiliul Județean Sălaj a investit-o într-un an în proiecte de infrastructură rutieră, sănătate, învățământ, cultură și protecție socială.

„Sunt foarte bucuros că am reușit să investim în Sălaj, într-un singur an, echivalentul a ceea ce s-a realizat în 16 ani înainte să preiau mandatul. Această performanță este rezultatul eforturilor susținute și al muncii intense depuse în primii doi ani alături de colegii mei din CJ Sălaj. În 2024, îmi doresc să păstrăm acest trend de autodepășire, cu convingerea că toate inițiativele noastre vor fi primite cu entuziasm de către cetățenii Sălajului, oferindu-le un plus de confort și contribuind la îmbunătățirea calității vieții. Prin proiectele pe care le-am depus spre finanțare la ADRNV și prin cele în pregătire pentru sesiunea 2021-2027, sunt sigur că și anul viitor vom depăși așteptările”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

În acest an au fost reabilitați și modernizați 106 km de drum județean, alți 100 de km fiind în execuție sau în diferite stadii premergătoare demarării lucrărilor.

În domeniul sănătății, sunt în implementare proiecte în valoare totală de peste 45 milioane de lei, iar pentru alte trei proiecte CJ Sălaj a obținut finanțare europeană de 4 milioane de lei.

De asemenea, în 2023, administrația județeană a susținut sportul și activitățile pentru tineret cu 4,25 milioane de lei, a asigurat 800.000 de lei pentru salvarea a 14 monumente istorice și 1,85 milioane de lei pentru asistența socială a vârstnicilor și a persoanelor vulnerabile.

Dinu Iancu-Sălăjanu – pe primul loc în preferințele sălăjenilor

După un mandat de succes și cu investiții record, actualul președinte al Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, se află pe prima poziție în toate sondajele făcute de partidele politice. Un om vertical, cu o carieră impresionantă și o imagine impecabilă, Dinu Iancu-Sălăjanu a reușit în mandatul său să pună județul Sălaj pe harta de dezvoltare a României.

Președintele Dinu Iancu-Sălăjanu și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat la conducerea județului, competiție la care este favorit clar în fața celorlalți candidați. Împreună cu primarii liberali, dar și cu votul sălăjenilor, echipa PNL Sălaj va câștiga la alegerile din 9 iunie 2024.

Florin Florian a mai pierdut alegerile în fața lui Dinu Iancu-Sălăjanu

Principalul contracandidat este pierzătorul Florin Florian (PSD) pe care liderul PNL Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, l-a mai bătut odată la alegerile locale din anul 2020 și se pare că scenariul se va repeta și anul acesta, o spun sondajele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *