Președintele PNL, Ludovic Orban, vin sâmbătă la Zalău să-și prezinte moțiunea

Președintele în exercițiu al PNL, Ludovic Orban – președintele Camerei Deputaților, vine mâine după-amiază la Zalău să-și prezinte moțiunea intitulată „Forța Dreptei” cu care va candida la Congres din 25 septembrie.

Ludovic Orban va sosi la Zalău în jurul orei 18.00 și va participa la ședința Comitetului Director PNL Sălaj, organizată la Casa de Cultură a Sindicatelor, unde vor fi prezenți toți liderii liberali, primari, consilieri județeni, locali și șefi de instituții.

Filiala Sălaj a PNL condusă de ministrul Afacerilor Interne și ministru interimar al Justiției, Lucian Bode, înclină spre a susține candidatura lui Florin Cîţu la șefia PNL. Mai mult, șeful PNL Sălaj, Lucian Bode, dar și prim-vicepreşedintele Dinu Iancu-Sălăjanu (președinte CJ Sălaj) s-au afișat deja public alături echipa premierului Cîțu.

Însă sunt destui primari PNL din Sălaj care au declarat că până la Congres nu-și divulgă opțiunea față de niciun candidat, dar la momentul votului îl vor susține pe Ludovic Orban.


Congresul se va desfăşura în data de 25 septembrie la Bucureşti, pe parcursul unei singure zile. Desfăşurarea congresului va fi cu 5.000 de delegaţi, dintre care 493 sunt delegaţi de drept, restul sunt delegaţi aleşi după norma de reprezentare, conform statutului, au stabilit participanţii la Consiliul Naţional.Preşedintele comisiei de organizare a Congresului va fi Theodor Stolojan, iar din comisie vor face parte câte patru reprezentanţi ai fiecăruia dintre candidaţi la preşedinţia partidului.

One thought on “Președintele PNL, Ludovic Orban, vin sâmbătă la Zalău să-și prezinte moțiunea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *