PressHub: Interviu cu Crin Bologa, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție

După trei ani de la momentul în care a preluat conducerea Direcției Naționale Anticorupție, Crin Bologa face un scurt bilanț al activității instituției, într-un interviu acordat PRESShub, cu scopul explicit de a-și anunța candidatura pentru un nou mandat.
PRESShub l-a întrebat pe procurorul-șef al DNA, Crin Bologa, în cadrul unui interviu amplu, de ce nu se mai văd celebrii pești mari în dosarele de corupție, așa cum se întâmpla în perioada mandatelor Laurei Codruța Kovesi.
Totodată, jurnaliștii PressHub au discutat despre relația din trecut dintre DNA și SRI, în contextul dezvăluirilor fostului șef DNA Daniel Morar, dacă SRI continuă să trimită informări referitoare la posibile fapte de corupție, cum evaluează părțile bune și cele slabe ale instituției în timpul mandatului său și dacă în ultimii trei ani au existat influențe politice asupra DNA.

PRESShub, o rețea inovatoare și independentă de presă creată de Freedom House România, este o platformă de exprimare liberă a ziariștilor din presa centrală și locală care aleg să se pună în serviciul public, promovând excelența în jurnalism.

Ziarul online Monitorul de Sălaj face parte din rețeaua PressHub, încă de la înființare din anul 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *