Prima victorie notabilă înregistrată de consilierul județean Cosmin Ardelean de la USR-PLUS

Aleșii locali ai USR PLUS Sălaj din Consiliul Județean și-au intrat în atribuții și încep să obțină tot mai multe victorii în beneficiul sălăjenilor.

Dacă in urmă cu câteva zile scriam despre faptul că deputatul Alin Prunean a criticat dur PNL-ul pentru numirile politice făcut în instituțiile publice, azi vă prezint prima victorie a consilierului județean Cosmin Ardelean.

Pe scurt, consilierul județean Ardelean Cosmin a reușit să obțină de la conducerea CJ Sălaj reabilitarea drumului județean DJ 109 care face legătura cu județul Cluj.

În data de 17.12.2020 în cadrul ședinței Consiliului Județean Sălaj, în urma unor sesizări din partea cetățenilor consilierul județean Cosmin Ardelean de la USR-PLUS a atras atenția asupra stării DJ 109, mai exact o porțiune rămasă nereabilitată.

Ținând cont de faptul că acest segment de drum a fost reabilitat și pe raza jud. Cluj, acesta poate reprezenta o varianta de legătură cu Mun. Cluj-Napoca și nu numai.

„Mă bucur să constat faptul că în data de 18.12.2020, Consiliul Județean Sălaj a publicat anunțul pentru: Servicii de elaborare documentație tehnică, faza DALI pentru investiția „REABILITARE ȘI MODERNIZARE DJ 109:LIM.JUD CLUJ – DRAGU – HIDA(DN 1G).

🛣 Modernizarea infrastructurii rutiere reprezintă unul din pașii obligatorii în vederea dezvoltării unei comunități.”, a declarat consilierul județean USR-PLUS, Cosmin Ardelean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *