Prima vizită de lucru a noului șef al CJ Sălaj va fi la Spitalul Județean

Noul președinte al CJ Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu proaspăt investit a și anunțat prima vizită de lucru din actualul mandat. Șeful județului va vizita Spitalul Județean de Urgență Zalău pentru a vedea nevoile cadrelor medicale și să se asigure că unitatea spitalicească are la dispoziție toate materialele necesare pentru combaterea COVID-19.

„Pentru că unul dintre principiile care m-a ghidat în campania electorală a fost ”alegătorul este stăpânul alesului” și având în vedere situația epidemiologică cu care se confruntă județul nostru din cauza epidemiei de coronavirus, vreau să vă anunț că prima vizită de lucru pe care o voi face va fi la Spitalul Județean de Urgență pentru a mă asigura că, împreună cu corpul medical, vom face tot ce ne stă în puteri pentru siguranța cetățenilor!

Închei reamintind că, în opinia mea, cea mai însemnată valoare a Sălajului sunt oamenii. Începând de astăzi, atât eu, cât și colegii consilieri județeni trebuie să ne gândim cu multă responsabilitate la sălăjeni și la ce putem face pentru binele comunității”, a transmis noul șef al județului Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *