Prima vizită în teren a primarului Cristian Lazăr. A vizitat lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare

La câteva zile după preluarea funcției de primar al orașului Șimleu Silvaniei, tânărul Cristian Lazăr a ieșit pe teren să vadă stadiul lucrărilor care se desfășoară în oraș.

Astăzi primarul Lazăr însoțit de administratorul public au vizitat șantierul lucrărilor de apă și canalizare, lucrări realizate prin POIM, cu fonduri europene.

„Suntem pe şantierele oraşului. Lucrările de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare trebuie să se desfășoare într-un ritm mai rapid dar și la standardele și exigențele de calitate care se impun.

Am discutat cu reprezentanții constructorului, cu dirigintele de șantier și m-au asigurat că nu vor mai fi întârzieri, dimpotrivă vor ajunge să recupereze decalajul din prezent. În acest moment stadiul lucrărilor este undeva la 22% , urmând să ajungă la 35% la finalul lunii acesteia și lucrurile se vor îmbunătăți vizibil.

Până la finalul anului vom avea terminat tot ce înseamnă introducere conducte în subteran subteran. Vom fi pe teren vara asta și vom monitoriza toate lucrările.

Lucrările aduc disconfort dar suntem obligați să ne modernizăm și să avem servicii publice bune pentru toți cei care locuim în Șimleu Silvaniei”, transmite primarul Cristian Lazăr.

One thought on “Prima vizită în teren a primarului Cristian Lazăr. A vizitat lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare

  1. Atenție Firmele comanda mâncare pt muncitori de zeci de mii de lei și nu plătesc Domnule Primar va rugam sa ne ajutați sa ne recuperam banii Păgubiții Baru Galben Predoiu Pizzeria Damsrio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *