Primăria Meseșenii de Jos va desemna în decembrie firma câștigătoare pentru rețeaua de canalizare în Meseșenii de Jos

Cel mai tânăr primar social-democrat din Sălaj,  tânărul Bogdan Bercean a adus în comuna Meseșenii de Jos încă 4 milioane de euro pentru o investiție foarte importantă pentru comunitate.

În luna octombrie primarul Bogdan Bercean a semnat contractul pentru o investiție de peste 20 de milioane lei, finanţare câștigată prin Programul Anghel Saligny.

Este vorba de proiectul „Rețea de canalizare menajeră și stații de epurare în localitatea Meseșenii de Jos, comuna Meseșenii de Jos, județul Sălaj”, în valoare totală de  20.635.151 lei (peste 4 milioane de euro).

În cadrul proiectului se va consturi o rețea de în lungime de 17 kilometri, astfel că toate gospodăriile din localitatea Meseșenii de Jos vor fi racordate la noua rețea de canalizare.

Procedura de licitație a fost demarată în 10 noiembrie și se află în desfășurare pe SICAP. Azi, 28 noiembrie a fost termenul limită pentru depunerea ofertelor. Până la finalul lunii decembrie, Primăria Meseșenii de Jos va desemnat câștigătorul pentru execuția lucrărilor, care ar urma să înceapă în primăvara anului 2024.

„Am promis și m-am ținut de cuvânt. Este o investiție importantă, care rezolvă încă o necesitate a cetățenilor, respectiv introducerea rețelei de canalizare. Valoarea contractului depășește 4 milioane de euro. Voi continua să muncesc pentru binele cetățenilor comunei Meseșenii de Jos” , transmite primarul Bogdan Bercean. 

Tot în perioada aceasta au fost finalizate lucrările la capela mortuară din localitatea Meseșenii de Sus. Potrivit primarului Bogdan Bercean a mai rămas de executat amenajarea curții și a locurilor de parcare, lucrări care vor fi realizate la începutul anului viitor.

Primăria Meseșenii de Jos a identificat terenul potrivit pentru construirea unei capele și în localitatea Aghireș, care va fi amplasată în zona cunoscută „Berc”. Lucrările vor începe în primăvara anului viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *